Новини

усмихната жена с дамски боти
31.10.2023 г.
Как да се грижим за дамските си боти от естествена кожа
С идването на по-хладните есенни дни е време да заместим летните сандали и дори затворените обувки с дамски боти. Ако те са от висококачествена естествена кожа, независимо от височината и дизайна на модела, ще гарантират много по-голям комфорт и защита за краката ни.
 
обувки
20.09.2023 г.
Как да преодолеете неудобството от нови обувки
Всеки нов чифт обувки, е попълнение, на което ще бързаме да се порадваме. За съжаление, не са редки случаите, в които само след кратко носене, усещаме, че те ни стягат на определени места и освен зачервяване, рискуваме да се появят и мехури.
 
дамски ежедневни обувки за разходка
28.08.2023 г.
Удобни дамски ежедневни обувки за разходка
Всеки, който обича разходките, знае от какво голямо значение е да бъде с удобни обувки. Ако пренебрегнете комфорта за сметка на други критерии, най-вероятно обиколката ви ще завърши с неприятно усещане в стъпалата и ще бъде доста по-кратка.
За да избегнете този лош сценарий, ви предлагаме да разберете малко повече за подходящите обувки за разходка и за какви характеристики да следите при избор на удобни ежедневни обувки.
 
жена избира между дамски обувки и сандали
06.07.2023 г.
На какво да заложим това лято – обувки или сандали?
Освен наситен с приятни емоции, летният сезон е времето, през което носим най-разнообразни по вид и стил обувки. И макар че за типични в горещите месеци се считат сандалите и чехлите, може да допълните своята колекция с практични и ефектни затворени модели.
Най-добрият вариант за освежаване на визията е да носите различни летни дамски обувки в зависимост от облеклото и ситуацията. Важното е те да са леки, проветриви и удобни.
И отворените, и затворените модели за лятото имат своите ключови особености, осигуряващи определени ползи.
момиче с дамски сандали
12.06.2023 г.
Как се разширяват дамски сандали?
Дори и да харесваме много новите си сандали, първото обуване често предизвиква неприятни усещания. Може да изпитаме дискомфорт и дори болка, ако сме предпочели по-малък размер, модел с прекалено стегнати елементи, каишки от по-твърда материя и т.н. В резултат на носенето им не е изключено да получим мазоли и множество рани от протриване.
Макар че при затворените обувки по-лесно можем да приложим разтягане, някои от класическите методи са ефективни и за нашите дамски сандали.
елегантни обувки за бал
19.05.2023 г.
Елегантни обувки за бал и сандали
Абитуриентският бал по случай завършване на училище се очаква с голямо нетърпение и вълнение. Всяка млада дама иска да изглежда зашеметяващо, затова голямо внимание се обръща на избора на рокля. След това идва ред и на най-подходящите за нея обувки за бал.
Дори и с най-красивия тоалет, няма да постигнете мечтаната визия, ако не добавите към уравнението и чифт елегантни обувки.
Има няколко фактора, които трябва да предвидите при избора. Научете кои са те!
дамски обувки от естествена и еко кожа
27.04.2023 г.
Естествена кожа срещу еко кожа – предимства и недостатъци

Съвременните технологии са развити дотолкова, че понякога естествената кожа трудно може да се различи от екокожата, поне на външен вид. Но понеже обувките са неразделна част от гардероба ни, от голямо значение е на кой от двата вида ще се спрем. Това са най-разпространените материали в производството на обувки и всеки от тях има своите плюсове и минуси.
Добре е да се информирате какво може очаквате от продукт, изработен от съответния вид кожа, преди да изберете новия си чифт.

мъжки и дамски зимни обувки
28.03.2023 г.
Как да изберем подходящите зимни обувки

Когато настъпи зимният сезон, от особено значение е не само подходящото облекло, но и максимално комфортните зимни обувки. На никого не е приятно краката му да мръзнат, да бъдат мокри или да го болят вечер поради неподходящо избран чифт обувки. Наложи ли се да стъпваме в сняг, в киша или да ходим по лед, тогава наистина проблемите нарастват.
Изборът на обувки за зимата може да ни затрудни, ако не се съобразим с няколко основни критерия.
 
Vestibulum
21.03.2023 г.
От обувки на платформа до токчета с каишки: най-горещи тенденции при обувките за 2023 г.

От смели цветове до уникални текстури, светът на обувките е пълен с безкрайни възможности. Вижте три от най-горещите модни тенденции при обувките, на които да обърнете внимание тази година.