Новини

елегантни обувки за бал
19.05.2023 г.
Елегантни обувки за бал и сандали
Абитуриентският бал по случай завършване на училище се очаква с голямо нетърпение и вълнение. Всяка млада дама иска да изглежда зашеметяващо, затова голямо внимание се обръща на избора на рокля. След това идва ред и на най-подходящите за нея обувки за бал.
Дори и с най-красивия тоалет, няма да постигнете мечтаната визия, ако не добавите към уравнението и чифт елегантни обувки.
Има няколко фактора, които трябва да предвидите при избора. Научете кои са те!
дамски обувки от естествена и еко кожа
27.04.2023 г.
Естествена кожа срещу еко кожа – предимства и недостатъци

Съвременните технологии са развити дотолкова, че понякога естествената кожа трудно може да се различи от екокожата, поне на външен вид. Но понеже обувките са неразделна част от гардероба ни, от голямо значение е на кой от двата вида ще се спрем. Това са най-разпространените материали в производството на обувки и всеки от тях има своите плюсове и минуси.
Добре е да се информирате какво може очаквате от продукт, изработен от съответния вид кожа, преди да изберете новия си чифт.

мъжки и дамски зимни обувки
28.03.2023 г.
Как да изберем подходящите зимни обувки

Когато настъпи зимният сезон, от особено значение е не само подходящото облекло, но и максимално комфортните зимни обувки. На никого не е приятно краката му да мръзнат, да бъдат мокри или да го болят вечер поради неподходящо избран чифт обувки. Наложи ли се да стъпваме в сняг, в киша или да ходим по лед, тогава наистина проблемите нарастват.
Изборът на обувки за зимата може да ни затрудни, ако не се съобразим с няколко основни критерия.
 
Vestibulum
21.03.2023 г.
От обувки на платформа до токчета с каишки: най-горещи тенденции при обувките за 2023 г.

От смели цветове до уникални текстури, светът на обувките е пълен с безкрайни възможности. Вижте три от най-горещите модни тенденции при обувките, на които да обърнете внимание тази година.