За нас

Онлайн магазин за обувки ModenMag.com e собственост на форма "ИВ-МОДА 2016" ЕООД. Стараем се да предлагаме на нашите клиенти богато разнообразие от дамски и мъжки обувки, които са подходящи както за ежедневието така и за вашите специални поводи. Работим с български и чуждестрани доставчици, които покриват всички Европейски стандарти за качество и безопастност на материалите.

Обувки ModenMag – удобни, качествени, голям избор от различни модели

В нашия онлайн магазин може бързо и лесно да закупите избраните от вас обувки, подходящи за съответния сезон, както и различни модели кецове и маратонки за вашите дни, които отделяте за спорт. Предлагаме модели от естествена кожа и еко кожа.

В съответните категории и подходящите филтри, може да намерите най-подходящите модели за вас от:
Имаме отделна секция, в която може да намерите всички обувки, които са на специална намалена цена.

Обувки за специален повод или ежедневни обувки за всеки ден, елегантни или спортни обувки – ModenMag е онлайн магазинът за обувки, в който ще откриете търсеното разнообразие.

Всички продукти са произведени от качествени материали, за да отговарят на високите изисквания на клиентите. Продуктите за всяка поръчка се преглеждат обстойно, за да сме сигурни какво ще получите.  За нас е най-важно клиентът да остане доволен от покупката си и  в никакъв случай да не съжалява за избора си.

Защо да изберете нас – ModenMag, измежду многото онлайн магазини за обувки

Предлагаме експресна и евтина доставка. Всички попръчки изпращаме с опция Преглед и Тест преди плащане, за да гарантираме вашето спокойствие повреме на покупката и получаването й от куриера. Процесът на връщане или замяна е изключително лесен и безпроблемен, може да го заявите по телефон, имейл или чрез бланката за връщане или замяна, която ще получите заедно с вашата поръчка.

Фирмата се стреми непрекъснато към увеличаване на своя асортимет от дамски и мъжки обувки. На първо място винаги е качеството и съвременната визия. 

ModenMag – поръчайте Вашите нови обувки онлайн

Решихме да създадем сайта за покупка на дамски и мъжки обувки, за да може всеки, независимо от мястото където е да има възможността да закупи качествени обувки на справедлива цена.

Възползвайте се от удобствата, които ще получите, поръчвайки нови обувки онлайн. Поръчвате лесно и удобно от уюта на вашия дом или офис, като при въпроси или нужда от съвет на ваше разположение е наш продавач-консултант. Работим с най-големите куриерски фирми в България и не ви ограничаваме с избора само на един куриер. 

Нашите основни ценности

  • Да основаваме всички наши действия на честност и добронамереност. 
  • Да се ​​стремим непрекъснато към по-високо качество и отлично обслужване на клиента, вместо да се съпротивляваме срещу развитието. 
  • Да вярваме, че нищо не е невъзможно и да се стремим към трудното. 
  • Да си професионалист с любителски дух. 
  • Да направим свършената работа приятна, като я обичаме.